Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UwBuitenhuis  - Beleggen in recreatiewoningen
Beleggen in luxe villa's aan het water
Zomer op Landal Waterpark Veluwemeer ⛵️
Nieuw woningtype op Waterparc Veluwemeer

Waterparc Veluwemeer

Verkoopdag
Bezoek onze verkoopdagen op één van onze parken

Landal Waterparc Veluwemeer

  • Landal GreenParks
  • Aan de oever van het Veluwemeer
  • Uitgebreid en divers aanbod
 
 

Investeer in een luxe villa voor gebruik als tweede huis of als belegging

Er zijn in ons land mooie locaties, hele mooie locaties en tóplocaties. Landal Waterparc Veluwemeer komt zonder enige twijfel in aanmerking voor de laatste kwalificatie: tóplocatie. Dit unieke recreatiepark ligt namelijk aan de oever van het Veluwemeer. Vanuit het hele land is deze plek zeer goed bereikbaar en in de omgeving zijn naast de watersport tal van recreatieve mogelijkheden.

Op het park zijn diverse typen vakantiewoningen te koop. Neem voor meer informatie over de beschikbare woningen op Waterparc Veluwemeer contact op met één van de verkoopadviseurs van Residentia Projectmakelaars, telefoon (0548) 53 87 50 of Parc Estate Recreatiemakelaars, telefoon (0513) 62 70 50.

 
 

Zorgeloos investeren en recreëren

Vakantiegasten beoordelen dit nu al razend populaire vakantieoord met een dikke 8,5. Dat betekent zorgeloos investeren en recreëren op een toplocatie!

 

Gevarieerd aanbod recreatiewoningen

De buitenhuizen zijn geheel in stijl met de omgeving, liggen op ruime kavels en bevinden zich veelal aan het water. Er is een Comfort, Deluxe en Wellness variant.

 

Landal GreenParks

Landal is een van de meest succesvolle aanbieders van vakantieverblijven in binnen- en buitenland. Als eigenaar van een luxe buitenhuis geniet u in alle rust van uw investering.

 

Vakantiewoningen te koop in Biddinghuizen

Landal Waterparc Veluwemeer op TV

Onlangs kon u vanuit uw luie stoel kennismaken met Landal Waterparc Veluwemeer in Biddinghuizen! Het park werd namelijk gepresenteerd in RTL Business Class. Voor u een prachtige gelegenheid om kennis te maken met dit uniek gelegen vakantiepark en de uitstekende beleggingsmogelijkheden die hier geboden worden. Bekijk het item hier terug wanneer u de uitzending hebt gemist.