AFM

Contact

Uw verkoopadviseur op Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Paul Schuttenbelt

(06) 53 27 86 01

Informatie aanvragen
Open huis
Alleen op afspraak

Recreatiewoning 't Schuttenbelt - Woody Cube K3

Prachtige 4-persoons lodge met 2 badkamers

Nieuwe recreatiebungalow type ‘Woody Cube’

Op ANWB vakantiecentrum ’t Schuttenbelt gelegen nieuwe recreatiebungalow met luxe keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers, zeer mooi ruim opgezet (circa 100 m2 inclusief veranda) en zeer licht!

De bungalow staat op een grote kavel van circa 350 m2 met mooi aangelegde tuin en een externe berging.

Koopsom € 179.000,- excl BTW, inclusief eigen grond.

Dit buitenhuis is zeer geschikt voor de volledige verhuur of combinatie met eigen gebruik. Er is geen verhuur-verplichting.

Meer informatie: Paul Schuttenbelt 06-53278601

Aantal personen
4
Prijs
€179.000,- v.o.n. excl. BTW
Kaveloppervlakte
350 m²
Ligging
Overijssel
Woonoppervlakte
100 m²
Kavelnr./Huisnr
K3

Rendement

Deze recreatiewoning levert bij verhuur een gegarandeerd netto rendement van 6% per jaar (exclusief BTW) gedurende 5 jaar en verschillende fiscale voordelen. Lees hierover meer op de parkpagina van Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt. Bel onze verkoopadviseur als u vragen hebt of vul het contactformulier in.

Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt is een kleinschalig vakantiepark in een bosrijke omgeving in het gastvrije Twente. Het park is mooi en ruim opgezet en bestaat uit een rustig gedeelte met mooie chalets van particuliere eigenaren en een kleinschalige familiecamping met 60 plaatsen voor tourcaravans. Zowel de eigenaren van de chalets als de campinggasten kunnen gebruik maken van de faciliteiten op het park: buitenzwembad met glijbaan, peuterbad en ligweide, speeltuin, tennisbaan, sportveld, jeu des boules baan, recreatieruimte, (snack)bar en in het hoogseizoen een animatieteam voor de kinderen. Bekijk hier de foto’s en video’s van het park.

Woningplattegrond

Uw verkoopadviseur op Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Paul Schuttenbelt

(06) 53 27 86 01