Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UwBuitenhuis  - Beleggen in recreatiewoningen
Aurelia
Aurelia
Aurelia
Aurelia

Kluut met sauna en sunshower

Landal Sallandse Heuvelrug

 

Vraagprijs

Koopsom incl. kavelvanaf€ 299.000,-Excl. BTW
 

Omschrijving

Deze ‘wellness’ lodge heeft een gezellige, royale living en met meer dan 30 vierkante meter meer dan royaal de ruimte voor vier personen. De schuifpui biedt toegang tot het terras en natuurlijk; het buitenleven!

De keuken wordt geplaatst in hoekopstelling en wordt voorzien van moderne inbouwapparatuur zoals een koelkast, combi-magnetron en vaatwasser. Bovendien heeft de woning een luchtwarmtepomp en 4 zonnepanelen.

Vanuit de living komt u in de hal met toegang tot twee slaapkamers, sauna en een separaat toilet. De slaapkamers worden allen voorzien van een inbouwkast. Ook in deze lodge biedt de schuifpui aan de terraszijde toegang tot een van de slaapkamers. Het is optimaal ontspannen in deze royale 4-persoons lodge. Elke slaapkamer heeft een luxe eigen badkamer en de lodge is daarnaast voorzien van een grote sauna en sunshower.

De lodge beschikt over een ruime tuin met twee eigen parkeerplaatsen en zijn gelegen op een flink bemeten kavel omringd door mooi aangelegd groen.

Bijzonderheden

  • Sauna
  • Vrijstaand
  • Vrij gelegen
  • Luxe keuken
  • Luxe sanitair
  • Sunshower

Desgewenst kan Landal Sallandse Heuvelrug de verhuur voor u verzorgen. Bij aankoop voor verhuur ontvangt u een rendementsgarantie van 5% gedurende 5 jaar. Uiteraard bent u ook vrij om de woning geheel of deels voor eigen gebruik te reserveren. Indien u (gedeeltelijk) gaat verhuren wordt uw buitenhuis volledig gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd. Het inventarispakket is niet bij de koopsom inbegrepen. De tuinaanleg is wel inclusief.

 

Kenmerken

StatusNieuw
Kenmerkende eigenschap5% rendement
ParkLandal Sallandse Heuvelrug
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers2
Voor aantal personen4
Woonoppervlakte vanaf80m2
Oppervlakte perceel vanaf360m2
Huisnummer op park343, 347, 354
Provincie
Overijssel
Aantal personen
4 persoons
Nieuw of bestaande woningen
Nieuw
Ligging
Landelijk park
Waterpark
Bijzonderheden
Sauna
Zwembad
Sunshower
 

Plattegrond

Geïnteresseerd in deze woning?


Plan vrijblijvend een bezichtiging of vraag onze brochure aan!