Rendement over uw investering

Het voordeel van het investeren in een vakantiewoning op Landal Sallandse Heuvelrug? U kiest zelf wat het beste bij u en uw persoonlijke wensen aansluit.

1. Volledig eigen gebruik van uw woning

Uw vakantiehuis is echt uw eigen woning en u geniet het hele jaar zelf van uw vakantiewoning. U stelt uw woning dus niet beschikbaar voor verhuur.

2. Gedeeltelijke verhuur in combinatie met eigen gebruik

Een groot voordeel van het verhuren van uw vakantiewoning bij Landal Sallandse Heuvelrug. Is dat onze professionele verhuurorganisatie u volledig ontzorgt en zorgen voor de verhuur. Dat is aan twee kanten genieten: extra verhuuropbrengst én eigen vakantiegenot in de Twentse natuur.

Verhuur via een professionele verhuurorganisatie

Bij de aankoop van een woning heeft u de mogelijkheid om de verhuur van uw vakantiewoning uit te besteden. Bij deze optie sluit u een verhuurovereenkomst af met Landal Sallandse Heuvelrug. Wat zijn de voordelen? We zetten het voor u op een rij:

  1. Landal Sallandse Heuvelrug heeft al meer dan 40 jaar ervaring als verhuurorganisatie.
  2. De sfeer is kleinschalig, plezierig en gastvrij. Een enthousiast team staat elke dag weer klaar om de vele gasten hartelijk te ontvangen.
  3. Sleuteluitgifte en ontvangst, schoonmaak en diverse extra services zijn goed georganiseerd
  4. Landal Sallandse Heuvelrug gebruikt een gerenommeerd reserveringssysteem en werkt samen met diverse touroperators
  5. Diverse kanalen, zowel online als offline, worden gebruikt om ervoor te zorgen dat de gasten Landal Sallandse Heuvelrug als bestemming weten te vinden.
  6. Enkele van de vele partners waar Landal Sallandse Heuvelrug mee samenwerkt: Booking.com, Bungalowspecials.nl, Bungalows.nl en Voordeeluitjes.nl.

Advies voor het kopen van een recreatiewoning als investering

Onze adviseurs helpen u graag met een passend advies zodat u weloverwogen de juiste keuze kunt maken. U bent van harte welkom tijdens de Verkoopdag dagen op ons vakantiepark.