Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UwBuitenhuis  - Beleggen in recreatiewoningen
Roerdomp
Roerdomp
Roerdomp
Roerdomp
Roerdomp
Roerdomp
Roerdomp
Roerdomp
Roerdomp
Roerdomp
Roerdomp
Roerdomp
Roerdomp
Roerdomp
Roerdomp
Roerdomp

Roerdomp

Landal Sallandse Heuvelrug

 

Vraagprijs

Koopsom incl. kavelvanaf€ 344.500,-
 

Omschrijving

Direct in het oog springt de royale glazen pui met openslaande deuren. Deze pui maakt van de ‘Roerdomp’ een lichte en ruimtelijke vakantiewoning. Zet met mooi weer de terrasdeuren open en de grens tussen binnen en buiten zal snel vervagen. Relaxen doet u op het zonnige terras met loungeset: als dat niet ontspannend is!

Tijdens de ondergaande zon kunt u genieten van een lekkere barbecue. De (klein)kinderen maken nog een duik bij het strand of spelen bij de vele voorzieningen van het vakantiepark. Dit is de plek om te genieten van heerlijke dagen met vrienden en familie.

De lodge heeft een ruime, lichte living met centraal een gezellig eetgedeelte. In het verlengde hiervan is de open keuken gesitueerd. Zo is er tijdens het koken altijd een prettig contact met het zitgedeelte en het terras.

De ‘Roerdomp’ wordt van alle gemakken voorzien. De moderne keuken wordt opgeleverd met combi- magnetron, koelkast en vaatwasser. Deze 8-persoons lodge heeft drie slaapkamers. De master- bedroom is voorzien van een eigen badkamer. Via de hal bereikt men de extra badkamer met toilet en het separate toilet.

In de berging bevindt zich de aansluiting voor een wasmachine en droger. Hier wordt tevens het boilervat van de luchtwarmtepomp geplaatst. Op de lodges worden standaard 10 stuks zonnepanelen geplaatst. De lodge heeft een ruime, reeds aangelegde tuin met twee parkeerplaatsen.

Desgewenst kan Landal Sallandse Heuvelrug de verhuur voor u verzorgen. Uiteraard bent u ook vrij om de woning geheel of deels voor eigen gebruik te reserveren. Indien u (gedeeltelijk) gaat verhuren wordt uw buitenhuis volledig gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd. Het inventarispakket is niet bij de koopsom inbegrepen. 

 

Kenmerken

StatusTe koop
Kenmerkende eigenschapDirect beschikbaar
ParkLandal Sallandse Heuvelrug
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers2
Voor aantal personen8
Woonoppervlakte vanaf85m2
Huisnummer op park376, 377
Provincie
Overijssel
Aantal personen
8 personen
Nieuw of bestaande woningen
Nieuw
Ligging
Bospark
Waterpark
 

Plattegrond

Geïnteresseerd in deze woning?


Plan vrijblijvend een bezichtiging of vraag onze brochure aan!

 
 
 
 
Uitgelicht:  Een gratis inventarispakket bij diverse recreatiewoningen. Daarnaast worden op de recreatiewoningen Kluut en Lepelaar een zeer aantrekkelijke korting op de koopsom gegeven!