Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UwBuitenhuis - Beleggen in recreatiewoningen
Landal Sallandse Heuvelrug
Strandresort Hoge Hexel
Recreatiewoningen Hoge Hexel

Landal Sallandse Heuvelrug

Verkoopdag
Bezoek onze verkoopdagen op één van onze parken
 

Landal Sallandse Heuvelrug | Hoge Hexel

 
 • Recreatiewoningen aan het water
 • Topfaciliteiten op het park
 • Verhuur door Landal GreenParks
 • Direct opleverbare woningen
 
 
 

Luxe vakantiewoningen op een prachtig park in Twente

Laat u verrassen in het mooie Twente door de exclusieve woningen aan het strand en midden in de prachtige natuur, met alle voordelen en faciliteiten van het bestaande vakantiepark. De Twentse rust, gastvrijheid en gemoedelijkheid zult u ook ervaren op Landal Sallandse Heuvelrug. Iets wat zo uniek is aan dit stukje Nederland.  Laat u, net als de tukkers, niet opjagen maar neem de tijd om te relaxen, een fietstocht of wandeling te maken, uw hoofd leeg te maken van stress en drukte! En dat alles tijdens een welverdiend verblijf in uw eigen tweede huis.

Wanneer u investeert in een recreatiewoning bij Landal Sallandse Heuvelrug heeft u drie mogelijkheden. U heeft de vrijheid om de woning zelf recreatief te gebruiken, te verhuren of een combinatie van beide. Wat deze investering extra aantrekkelijk maakt, is het feit dat een vakantiewoning bij Landal Sallandse Heuvelrug als een waardevaste investering wordt beschouwd. Dit betekent dat de waarde van uw vastgoed doorgaans stabiel blijft en in de loop der jaar kan stijgen, waardoor het een stabiele financiële keuze is.

 

NIEUWJAARSDEAL: Ontvang een gratis inventarispakket bij De Sallandse Heuvelrug

 
 

Bekijk ons park in Hoge Hexel

Ontdek meer over ons park in Hoge Hexel

Faciliteiten

 
 

Landal Sallandse Heuvelrug

 • Luxe en duurzame woningen
 • 4- tot 8-persoons recreatiewoningen
 • Woningen aan het water
 • Aan de voet van de Sallandse Heuvelrug
 • Nieuwe instapklare woningen beschikbaar
 • Midden in de natuur
 • In een regio met karakter
 • Aantrekkelijke rendementen

Ontdek het prachtige Twente

Gelegen in het natuurrijke Twente biedt Landal Sallandse Heuvelrug de perfecte uitvalsbasis voor u en uw gasten om te genieten van al het moois dat deze regio te bieden heeft. Uiteraard kunt u zich verheugen op de schitterende natuur van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, dat uitnodigt voor lange fiets- en wandeltochten. Voor degene die graag wat spanning willen kan Avonturenpark Hellendoorn bezocht worden en om stil te staan bij de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog kan een bezoek aan de Canadese begraafplaats niet ontbreken. De omgeving biedt de balans tussen ontspanning, avontuur en natuur.

Wij nodigen u graag uit op ons park in Hoge Hexel om zelf eens stil te staan, te genieten en uw droomwoning te bezichten. Maak vrijblijvend een afspraak met onze verkoopadviseur.

 
 
 

Verkoopdagen op Landal Sallandse Heuvelrug

Benieuwd geworden naar ons strandresort? Plan uw bezoek aan Hoge Hexel en bekijk onze (nieuwbouw)recreatiewoningen aan het water. Wij kijken er naar uit u te mogen ontvangen.

Bekijk meer

 
Recreatiewoningen Hoge Hexel
 
 
 

Recreatiewoningen te koop op Landal Sallandse Heuvelrug

NIEUWJAAR DEAL: een gratis inventarispakket bij diverse recreatiewoningen. Daarnaast worden op de recreatiewoningen Kluut en Lepelaar een zeer aantrekkelijke korting op de koopsom gegeven!

 

Parkplattegrond ⤵

 

Locatie ⤵

 
 
 
 
Bekijk de verkoopdocumentatie
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
 
 

AANTREKKELIJK RENDEMENT

Bij verhuur: indien u uw vakantie woning wilt gaan verhuren kan dit een aantrekkelijk rendement opleveren. Kiest u voor eigen gebruik in combinatie met verhuur dan levert het naast het rendement ook nog eens veel woonplezier op!

 

ZORGELOOS INVESTEREN

Alles geregeld: op Vakantiepark Landal Sallandse Heuvelrug wordt alles voor u geregeld. De beheerder van Landal Sallandse Heuvelrug zorgt ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt en het park optimaal onderhouden wordt. Zelfs de tuin van uw vakantiewoning is bij hen in goede handen.