AFM
Vraag de brochure aan

Contact

Uw verkoopadviseur op Schuttenbelt Recreatie

Parc Estate Recreatie Makelaars

(0513) 627 050

Informatie aanvragen

Nog enkele recreatiewoningen te koop in de bossen van Twente

Luxe lodges voor gebruik als tweede huis of als belegging voor een aantrekkelijk rendement

Schuttenbelt Recreatie is al jarenlang dé specialist in de levering van recreatiewoningen van hoge kwaliteit. Buitenhuizen waar u heerlijk kunt genieten van uw vrije tijd en waarmee u tevens een uitstekend rendement kunt behalen door middel van verhuur.
Op het terrein van Vakantiepark Hessenheem in het Twentse Markelo realiseren wij een prachtig park met een geheel eigen gezicht en bieden wij recreatiewoningen te koop aan met verschillende karakters.
Bij Schuttenbelt Recreatie zijn al recreatiewoningen te koop vanaf € 69.000,- vrij op naam, inclusief BTW.

Graag tot ziens op Vakantiepark Hessenheem in Markelo!

 

 

logo-parc-estate-2016-web

Neem voor meer informatie contact op met Parc Estate Recreatie Makelaars, telefoon (0513) 627 050.

Vraag de brochure aan
Open huis
Alleen op afspraak

Over dit park

In de uitgestrekte bossen van Twente

Schuttenbelt Recreatie (of Buitencentrum Hessenheem) is een prachtig aangelegd vakantiepark midden in de uitgestrekte bossen van Twente. Het park bestaat momenteel uit circa 380 luxe buitenhuizen. Er zijn nog diverse mooie koop- en huurkavels beschikbaar waarop, deels naar eigen inzicht, nieuwe recreatiewoningen gebouwd kunnen worden. De percelen zijn ruim, groen, bieden veel privacy en sommige liggen zelfs aan het water.

Buitenhuizen op maat

Er wordt veel aandacht besteed aan de natuurlijke omgeving, de ruimte en de ligging van de recreatiewoningen. Zo kunt u kiezen uit percelen die aan de bosrand grenzen, aan een prachtige vijver liggen of uitkijken over een kabbelend beekje. De buitenhuizen zijn leverbaar in verschillende modellen. Een rieten kap, een veranda, een aparte indeling, het is allemaal mogelijk. Uiteraard bieden wij ook een diversiteit aan afwerkingsmogelijkheden. De keuken, vloeren, badkamer en inventaris worden op maat samengesteld.

Professionele verhuurorganisatie

Schuttenbelt Recreatie hecht veel waarde aan professioneel en klantvriendelijk management. De verhuur van de woningen en het beheer van het park zijn daarom in handen gegeven van BoekUwBuitenhuis.nl. Vakantiegasten komen vaak terug op Buitencentrum Hessenheem en beoordelen dit park op www.zoover.nl dan ook met een 8,1. U bent dus verzekerd van een aantrekkelijk rendement wanneer u uw buitenhuis beschikbaar stelt voor verhuur door de eigen professionele verhuurorganisatie. Uiteraard kunt u uw recreatiewoning ook exclusief voor eigen gebruik aanwenden.

Benieuwd hoe de buitenhuizen gepresenteerd worden door BoekUwBuitenhuis.nl? Klik dan hier om naar de website te gaan.

 

Is dit park niet wat u zoekt? Kijk dan eens bij onze andere vakantieparken of klik op woningaanbod waar u direct kunt selecteren op ligging en prijsklasse!

Bekijk Schuttenbelt Recreatie in 360°

Rendement

Schuttenbelt Recreatie biedt u verschillende investeringsmogelijkheden

 

Recreatief eigen gebruik
Verhuur in combinatie met recreatief eigen gebruik
Volledige verhuur

Wat deze keuzes inhouden leest u op de pagina Beleggersinformatie.

Buitencentrum Hessenheem is een uitstekende plek voor een tweede huis. Wanneer u zelf geen gebruik maakt van uw vakantiewoning kunt u deze zorgeloos laten verhuren door onze professionele verhuurorganisatie BoekUwBuitenhuis.nl. Zo kunt u profiteren van een uitstekend rendement zonder dat u zich druk hoeft te maken over zaken als onderhoud, bezetting en administratie. Een aantal recreatiewoningen wordt zelfs te koop aangeboden met een gegarandeerd netto rendement van 6% per jaar  (exclusief BTW, gedurende 10 jaar). Aan u de keuze of u voor een vast of variabel rendement gaat.

Kom eens langs tijdens één van de Open Huis dagen en overtuig uzelf! Wilt u meer weten? Vul dan het contactformulier in of download direct de brochure. Graag tot ziens bij Schuttenbelt Recreatie op Buitencentrum Hessenheem!

Afdrukken

Faciliteiten

Om optimaal te kunnen genieten van de rust en het natuurschoon zult u hier geen tropisch zwemparadijs of geanimeerd vermaak aantreffen. Wel treft u er een aantal praktische faciliteiten aan zoals een receptie waar u terecht kunt voor uw dagelijkse krant en toeristische informatie, wasserette, fietsverhuur, openlucht zwembad met apart kinderbad, speeltuin en -veld, snackbar en Bistro De Loep. Aan de overkant van het park liggen mooie out- en indoor tennisbanen als ook het gemeentelijke zwembad, zowel openlucht als overdekt.

Omgeving

Schuttenbelt Recreatie (of Buitencentrum Hessenheem) ligt verscholen in de bossen van het Twentse plaatsje Markelo. In de directe omgeving vindt u een uitgebreid netwerk van wandel- en fietspaden die u langs historische landgoederen, kastelen en pittoreske dorpjes voeren. Zeer de ‘moeite’ van het bezoeken waard is het natuurgebied De Borkeld. Een glooiend landschap met heide, veen en jeneverbessen. In het centrum van Markelo vindt u leuke winkels, musea en gezellige terrasjes. Buiten de bebouwde kom kan de jeugd haar hart ophalen in een megadiscotheek en een uitgestrekt mountainbikegebied. Kortom: er is van alles te beleven in Twente!

Uitstapmogelijkhedenbutton_downloadbrochure

Landgoed Weldam in Markelo
De tuinen van Kasteel Twickel in Delden
Landgoed Warmelo in Diepenheim
Kasteel, hagendoolhof en Klimbos in Ruurlo
Familiepark CactusOase in Ruurlo
Huis Verwolde in Laren
Avonturenpark Hellendoorn
Kartplaza Nijverdal
Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug (de Holterberg)
Een rit met treintje Bello van Holten naar Rijssen
Het jaarlijkse Dickens Festijn in Deventer