AFM
Vraag de brochure aan

Contact

Uw verkoopadviseur op Buitengoed 't Sikkeler

Paul Schuttenbelt

(06) 53 27 86 01

Informatie aanvragen
Open huis
Alleen op afspraak
Vraag de brochure aan

Recreatiewoning 't Sikkeler - Bronkhorst 66

6 persoons recreatiewoning type Bronkhorst te koop - veel privacy

Prachtig gelegen vrijstaande, recent gebouwde recreatiewoning te koop compleet met luxe keuken, 2 badkamers, stoffering en inventaris. Het huis is direct te aanvaarden. Deze recreatiewoning is verkocht!

Indeling begane grond: entree, hal, toilet, ruime woonkamer met luxe hoekkeuken voorzien van alle inbouwapparatuur, bergkast en openslaande deuren naar het terras, ruime slaapkamer met aangrenzend een sfeervolle badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel.
Indeling verdieping: overloop met opstelplaats voor wasmachine en -droger, 2 riante slaapkamers en een 2e badkamer met douche, wastafel en toilet.
De tuin is mooi aangelegd, biedt veel privacy en grenst aan de Veengoot. Het huis beschikt over een inpandige fietsenberging die van buitenaf toegankelijk is. Tenslotte zijn er 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Aantal personen
6
Prijs
€verkocht k.k.
Kaveloppervlakte
circa 450 m²
Ligging
Gelderland
Woonoppervlakte
120 m²
Kavelnr./Huisnr
66

Rendement

Deze recreatiewoning levert bij verhuur een aantrekkelijk variabel rendement en verschillende fiscale voordelen. Lees hierover meer op de parkpagina van Buitengoed ’t Sikkeler. Bel onze verkoopadviseur als u vragen hebt of vul het contactformulier aan.

AFM balk

Let op: onderstaande foto’s geven een indicatie van het type buitenhuis en de inrichting. Er zijn nog geen foto’s van iedere woning beschikbaar, dus het kan voorkomen dat de woning anders gesitueerd of ingericht is dan op deze foto’s wordt weergegeven.

Uw verkoopadviseur op Buitengoed 't Sikkeler

Paul Schuttenbelt

(06) 53 27 86 01