AFM
Vraag de brochure aan

Contact

Uw verkoopadviseur op Schuttenbelt Recreatie

Parc Estate Recreatie Makelaars

(0513) 627 050

Informatie aanvragen
Open huis
19 oktober 2019
Vraag de brochure aan

Recreatiewoning Schuttenbelt Recreatie nr. 007

Luxe lodge voor gebruik als tweede huis of als belegging voor een aantrekkelijk rendement

Nieuw en luxe afgewerkt 4-persoons buitenhuis op royale boskavel van circa 1.700 m2 in Boekelo. Mooie landelijke ligging en goed bereikbaar. De woning ligt niet op een park en heeft een eigen entree en oprit waardoor er veel privacy is.

Indeling: ruime woonkamer met schuifpui naar het terras, mooie open keuken met kookplaat, afzuigkap, (combi)oven, koelkast, vriezer en vaatwasser, 2 slaapkamers, keurige badkamer met douchecabine, wastafelmeubel en toilet. Uw buitenhuis wordt volledig gestoffeerd opgeleverd.

Koopsom op aanvraag.

Aantal personen
4
Prijs
€op aanvraag v.o.n. incl. BTW
Kaveloppervlakte
1.700 m²
Ligging
Overijssel
Woonoppervlakte
75 m²
Kavelnr./Huisnr
007

Rendement

Deze recreatiewoning levert bij verhuur een aantrekkelijk rendement en fiscale voordelen. Direct te aanvaarden. Vraag naar de voorwaarden.

De aankoop van een tweede woning biedt verschillende fiscale voordelen. Bel onze verkoopadviseur als u vragen hebt of vul het contactformulier in.

AFM balk

 

Let op: onderstaande foto’s geven een indicatie van het type chalet en de inrichting. Er zijn nog geen foto’s van iedere woning beschikbaar, dus het kan voorkomen dat de woning anders gesitueerd is dan op deze foto’s wordt weergegeven.

Uw verkoopadviseur op Schuttenbelt Recreatie

Parc Estate Recreatie Makelaars

(0513) 627 050