AFM

Contact

Uw verkoopadviseur op Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Paul Schuttenbelt

(06) 53 27 86 01

Informatie aanvragen
Open huis
Alleen op afspraak

Recreatiewoning 't Schuttenbelt - Bungalow M3

Prachtige 4-persoons bungalow

Op ANWB vakantiecentrum ’t Schuttenbelt gelegen keurige recreatiebungalow met mooie tuin en prachtig uitzicht over de landerijen. De bungalow staat op een grote kavel van circa 300 m2 eigen grond.

Koopsom € 97.000,- vrij op naam, inclusief eigen grond.

Dit buitenhuis is zeer geschikt voor de volledige verhuur of combinatie met eigen gebruik. Er is geen verhuur-verplichting.

Meer informatie: Paul Schuttenbelt 06-53278601

Aantal personen
4
Prijs
€97.000,- v.o.n.
Kaveloppervlakte
300 m²
Ligging
Overijssel
Woonoppervlakte
70 m²
Kavelnr./Huisnr
M3

Rendement

Deze recreatiewoning levert bij verhuur een aantrekkelijk rendement. Lees hierover meer op de parkpagina van Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt. Bel onze verkoopadviseur als u vragen hebt of vul het contactformulier in.

Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt is een kleinschalig vakantiepark in een bosrijke omgeving in het gastvrije Twente. Het park is mooi en ruim opgezet en bestaat uit een rustig gedeelte met mooie chalets van particuliere eigenaren en een kleinschalige familiecamping met 60 plaatsen voor tourcaravans. Zowel de eigenaren van de chalets als de campinggasten kunnen gebruik maken van de faciliteiten op het park: buitenzwembad met glijbaan, peuterbad en ligweide, speeltuin, tennisbaan, sportveld, jeu des boules baan, recreatieruimte, (snack)bar en in het hoogseizoen een animatieteam voor de kinderen. Bekijk hier de foto’s en video’s van het park.

Uw verkoopadviseur op Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Paul Schuttenbelt

(06) 53 27 86 01