AFM
Vraag de brochure aan

Contact

Uw verkoopadviseur op De Amerongse Berg

Bram van Arkel verkoopadviseur UwBuitenhuis.nl

Bram van Arkel

(06) 46 22 07 51

Informatie aanvragen

Luxe vakantiehuizen te koop op Landal De Amerongse Berg

Investeren en recreëren op de Utrechtse Heuvelrug

In de bossen van Overberg, een klein en gemoedelijk dorp op korte afstand van Veenendaal, wordt Recreatiepark De Amerongse Berg gerealiseerd. De locatie van dit nieuwe park is met zorg gekozen. Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug is een recreatieve trekpleister van de buitencategorie. Nederland heeft het natuurschoon in eigen land ontdekt en dat blijkt duidelijk uit de hoge bezoekcijfers. Als eigenaar van één van de luxe vakantiehuizen op De Amerongse Berg kunt u deze populariteit gaan verzilveren.

Op de Amerongse Berg kunt u al een recreatiewoning kopen vanaf € 244.000,- vrij op naam, exclusief BTW.

Kom deze woningen bekijken tijdens de Open Huis dagen of vraag direct meer informatie aan!

Unieke actie voor de allerlaatste woningen op Landal Amerongse Berg!

De allerlaatste beschikbare woningen worden tegen scherpe prijzen in een Extra Luxe uitvoering opgeleverd! De buitenhuizen van het type Extra Luxe zijn voorzien van de volgende extra’s:

  • Jacuzzi met buitendouche of stoomdouche cabine
  • Luxe sauna
  • Fraaie gashaard
  • Extra luxe keuken met Siemens inbouwapparatuur, een Quooker en een composiet aanrechtblad
  • Mooi sanitair met dubbele wastafel en drain
  • Luxe boxspring bedden van hotelkwaliteit

De Extra Luxe bungalows zijn al te koop vanaf € 259.000,- vrij op naam, inclusief grond, exclusief BTW.
Daarnaast kunt u profiteren van een aantrekkelijk rendement bij verhuur!

Wacht niet te lang als u eigenaar wilt worden van één van deze Extra Luxe buitenhuizen op Landal Amerongse Berg! Klik hier voor een overzicht van de beschikbare woningen. De Extra Luxe bungalows zijn te herkennen aan het label ‘nieuw’. Of bel direct voor meer informatie of een afspraak. Onze verkoop adviseur Bram van Arkel is bereikbaar op telefoonnummer (06) 46 22 07 51.

Vraag de brochure aan
Open huis
Alleen op afspraak

Over dit park

Rust, ruimte en natuur

Recreatiepark De Amerongse Berg is een uniek project waar 87 luxe buitenhuizen op ruime boskavels en aan het water gerealiseerd worden. Rust, ruimte en natuur lopen als een ‘groene draad’ door het park. Er worden verschillende typen vakantiewoningen gerealiseerd die variëren in grootte en uitrustingsniveau. Volg de ontwikkeling van De Amerongse Berg op de pagina Volg de bouw.

Stijlvol verpakt comfort

De recreatievilla’s zijn bewonersvriendelijk ontworpen met een moderne uitstraling. Alle voorzieningen bevinden zich op de begane grond. De gekozen materialen passen goed bij de natuurlijke omgeving, met verduurzaamde houten delen, hoogwaardig stucwerk, gevels met een zinken uitstraling en grote glaspartijen die zorgen voor een prachtig panoramisch uitzicht. Kenmerkend is ook de duurzame en energiebewuste bouw.

Landal GreenParks

Landal GreenParks is een begrip. De parken staan garant voor rust, ruimte en natuur. En daarmee is Landal binnen en buiten Nederland een van de meest succesvolle aanbieders van vakantieverblijven. Als eigenaar van een luxe buitenhuis op De Amerongse Berg geniet u in alle rust van uw investering. Benieuwd hoe de buitenhuizen gepresenteerd worden door Landal GreenParks? Klik dan hier om naar de website te gaan.

 

Is dit park niet wat u zoekt? Kijk dan eens bij onze andere vakantieparken of klik op woningaanbod waar u direct kunt selecteren op ligging en prijsklasse!

Rendement

De Amerongse Berg biedt u verschillende investeringsmogelijkheden

Recreatief eigen gebruik – Verhuur in combinatie met recreatief eigen gebruik – Volledige verhuur

Wat deze keuzes inhouden leest u op de pagina Beleggersinformatie.

Met gepaste trots kunnen wij u melden dat De Amerongse Berg al sinds de opening in 2013 vele enthousiaste gasten heeft mogen ontvangen. Op Zoover.nl scoort het park een 9,1. Dat is een zeer hoge score, zeker als u bedenkt dat er nog volop gebouwd wordt. De bouw van fase 3 is inmiddels in volle gang terwijl er ondertussen volop genoten wordt van het mooi aangelegde park, de heerlijke, comfortabele woningen en de prachtige omgeving.

Dit commerciële succes hadden wij natuurlijk wel een beetje verwacht. Niet alleen omdat De Amerongse Berg een prachtig park is op een unieke locatie, maar ook vanwege de samenwerking met Landal GreenParks. Met recht kan gezegd worden dat het kopen van een recreatiewoning op De Amerongse Berg een goede investering is. Een aantal onlangs gerealiseerde woningen wordt daarom nu tijdelijk aangeboden met een gegarandeerd netto rendement.

Kom eens langs tijdens één van de Open Huis dagen en overtuig uzelf! Wilt u meer weten? Vul dan het contactformulier in of download direct de brochure. Graag tot ziens op Landal De Amerongse Berg!

Afdrukken

Faciliteiten

Parkvoorzieningen, het hele jaar geopend!

Het centrumgebouw is het stralende middelpunt van Recreatiepark De Amerongse Berg. De volgende voorzieningen zijn hierin ondergebracht: receptie, parkshop met streekproducten, koffiecorner, indoor speelparadijs, binnenzwembad met apart kinderbad en turks stoombad. Buiten vindt u een terras, een sport-/speelveld met kunstgras en een speeltuin met diverse klimtoestellen, glijbanen, kabelbaan en airtrampoline.

Omgeving

Uniek park op een unieke plek

De Utrechtse Heuvelrug kenmerkt zich door uitgestrekte bossen, prachtige stiltegebieden, mooie landgoederen en kastelen. U kunt er heerlijk wandelen en fietsen. Cultuur vindt men in overvloed in Amerongen. Dit oude dorp heeft het oorspronkelijke karakter behouden en is onder meer bekend om de tabakscultuur en het tabaksmuseum. Kasteel Amerongen, met koetshuis en rozentuin, is een belangrijk historisch monument. Op de uitlopers van de Utrechtse Heuvelrug, in het gebied dat zich uitstrekt naar de Gelderse Vallei, ligt Overberg. Tegenwoordig is Overberg ook een zeer populaire vakantiebestemming, waar zowel te voet, op de fiets, met de auto of te paard volop ontdekkingsmogelijkheden zijn.

Uitstapmogelijkheden

Leuke plaatsen in de omgeving zijn Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Leersum, Maarn, Maarsbergen, Utrecht en Veenendaal.
Attracties in debutton_downloadbrochure omgeving: Kasteel Amerongen, Speeltuin ’t Berghuis, Oudheidkamer Doorn, Recreatiepark het Rosarium, Kinderboerderij ‘t Woelige Nest, Museum Militaire Traditie ’t Schilderhuis, Kaasmuseum en Partyboerderij De Weistaar, Museum van Stichting Driebergen-Rijsenburg en Tabaksteeltmuseum Amerongen.