AFM
Vraag de brochure aan

Contact

Uw verkoopadviseur op De Amerongse Berg

Bram van Arkel verkoopadviseur UwBuitenhuis.nl

Bram van Arkel

(06) 46 22 07 51

Informatie aanvragen
Open huis
Alleen op afspraak
Vraag de brochure aan

Recreatiewoning De Amerongse Berg - 12GL

Mooie 12 persoons recreatiewoningen type DeLuxe te koop

Aan de bosrand of aan het water gelegen 12 persoons recreatiewoningen te koop type Comfort. De bungalows op Recreatiepark De Amerongse Berg zijn bewonersvriendelijk ontworpen met een moderne uitstraling. Alle voorzieningen bevinden zich op de begane grond. De gekozen materialen passen goed bij de natuurlijke omgeving, met verduurzaamde houten delen, hoogwaardig stucwerk, gevels met een zinken uitstraling en grote glaspartijen die zorgen voor een prachtig panoramisch uitzicht. Kenmerkend is ook de duurzame en energiebewuste bouw. Standaard bieden de buitenhuizen een hoog voorzieningen- en afwerkingsniveau, met onder meer een luxe keuken en fraai sanitair.

Indeling recreatiewoning

Begane grond: twee separate entrees met beide een toilet in de hal, twee bergkasten, royale woonkamer met een sfeervolle gashaard, riante raampartij en schuifpui naar terras en tuin, separate ruime woonkeuken met schuifpui naar tweede terras, zes slaapkamers waarvan een voorzien van een badkamer met douche en wastafel, twee separate badkamers beide voorzien van douche, toilet, wastafel en ligbad, luxe vertrek met een heerlijke sauna met een geïntegreerde zonnebank. Van buitenaf toegankelijk: twee bergingsruimten en meterkasten.

De 12 persoons DeLuxe bungalows zijn te koop vanaf € 469.500,- vrij op naam, inclusief grond, exclusief BTW.

Wegens het succes van Landal De Amerongse Berg is er ook dit jaar sprake van aantoonbaar hoge huuromzetten. Daarom bieden wij nu enkele onlangs gerealiseerde recreatiewoningen aan met een gegarandeerd netto rendement van maar liefst 6% per jaar, gedurende 5 jaar! Informeer ook naar de aantrekkelijke financieringsmogelijkheden.

 

Informeer naar de beschikbaarheid en voorwaarden of kom langs tijdens de Open Huis dagen!

Aantal personen
12
Prijs
€469.500,- v.o.n. excl. BTW
Kaveloppervlakte
circa 775 m²
Ligging
Utrecht
Woonoppervlakte
200 m²
Kavelnr./Huisnr
diversen

Rendement

Deze recreatiewoning levert bij verhuur een aantrekkelijk rendement op en biedt verschillende fiscale voordelen. Lees hierover meer op de parkpagina van De Amerongse Berg. Bel onze verkoopadviseur als u vragen hebt of vul het contactformulier aan.

AFM balk

Let op: onderstaande foto’s geven een indicatie van het type bungalow en de inrichting. Er zijn nog geen foto’s van iedere woning beschikbaar, dus het kan voorkomen dat de woning anders gesitueerd is dan op deze foto’s wordt weergegeven.

Woningplattegrond

Uw verkoopadviseur op De Amerongse Berg

Bram van Arkel

(06) 46 22 07 51