AFM
Vraag de brochure aan

Contact

Uw verkoopadviseur op De Amerongse Berg

Bram van Arkel verkoopadviseur UwBuitenhuis.nl

Bram van Arkel

(06) 46 22 07 51

Informatie aanvragen
Open huis
Alleen op afspraak
Vraag de brochure aan

Recreatiewoning De Amerongse Berg - 6D

Mooie 6 persoons vakantiewoningen type Comfort te koop aan het water!

Mooi aan de bosrand of aan de grote vijverpartij van het park gelegen 6 persoons vakantiewoningen type Comfort te koop. De bungalows op Recreatiepark De Amerongse Berg zijn bewonersvriendelijk ontworpen met een moderne uitstraling. Alle voorzieningen bevinden zich op de begane grond. De gekozen materialen passen goed bij de natuurlijke omgeving, met verduurzaamde houten delen, hoogwaardig stucwerk, gevels met een zinken uitstraling en grote glaspartijen die zorgen voor een prachtig panoramisch uitzicht. Kenmerkend is ook de duurzame en energiebewuste bouw. Standaard bieden de buitenhuizen een hoog voorzieningen- en afwerkingsniveau, met onder meer een luxe keuken en fraai sanitair.

Indeling

Hal/entree, toilet, bergkast, royale woonkamer met mooie raampartij en schuifpui naar terras en tuin, open keuken voorzien van alle hedendaagse inbouwapparatuur, drie slaapkamers waarvan één voorzien is van inloopdouche en wastafel, separate badkamer met douche, toilet, wastafel en ligbad. Van buitenaf toegankelijk: berging, meterkast.

De 6 persoons Comfort bungalows zijn te koop vanaf € 274.000,- vrij op naam, inclusief grond, exclusief BTW. 

Wegens het succes van Landal De Amerongse Berg is er ook dit jaar sprake van aantoonbaar hoge huuromzetten. Daarom bieden wij nu enkele onlangs gerealiseerde recreatiewoningen aan met een gegarandeerd netto rendement van maar liefst 6% per jaar, gedurende 5 jaar! Informeer ook naar de aantrekkelijke financieringsmogelijkheden!

 

Informeer naar de beschikbaarheid en voorwaarden of kom langs tijdens de Open Huis dagen!

Aantal personen
6
Prijs
€274.000,- v.o.n. excl. BTW
Kaveloppervlakte
circa 500 m²
Ligging
Utrecht
Woonoppervlakte
100 m²
Kavelnr./Huisnr
diversen

Rendement

De Amerongse Berg biedt u verschillende investeringsmogelijkheden

Zoals op de meeste van onze parken kunt u bij het kopen van een recreatiewoning op De Amerongse Berg kiezen voor:

Recreatief eigen gebruik
Verhuur in combinatie met recreatief eigen gebruik
Volledige verhuur

Wat deze keuzes inhouden leest u op de pagina Beleggersinformatie.

Met gepaste trots kunnen wij u melden dat De Amerongse Berg al sinds de opening in september 2013 vele enthousiaste gasten heeft mogen ontvangen. Op Zoover.nl scoort het park nu al een 9,1. Dat is een zeer hoge score, zeker als u bedenkt dat er nog volop gebouwd wordt. De bouw van fase 2 is inmiddels in volle gang terwijl er in fase 1 al volop genoten wordt van het mooi aangelegde park, de heerlijke, comfortabele woningen en de prachtige omgeving.

Dit commerciële succes hadden wij natuurlijk wel een beetje verwacht. Niet alleen omdat De Amerongse Berg een prachtig park is op een unieke locatie, maar ook vanwege de samenwerking met Landal GreenParks. Met recht kan gezegd worden dat het kopen van een recreatiewoning op De Amerongse Berg een goede investering is.

AFM balk

Kom eens langs tijdens één van de Open Huis dagen en overtuig uzelf! Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend onze brochure ontvangen?
Vul dan het contactformulier in. Graag tot ziens op Landal De Amerongse Berg!

 

Let op: onderstaande foto’s geven een indicatie van het type bungalow en de inrichting. Er zijn nog geen foto’s van iedere woning beschikbaar, dus het kan voorkomen dat de woning anders gesitueerd is dan op deze foto’s wordt weergegeven.

Woningplattegrond

Uw verkoopadviseur op De Amerongse Berg

Bram van Arkel

(06) 46 22 07 51